Nyhedsarkiv

Det offentlige går glip af de ansattes gode ideer

Der er stort potentiale i at udnytte de ansattes ideer: 7 af 10 offentlige ansatte har ifølge en ny Epinion-undersøgelse forbedringsforslag til den offentlige service. Lyt til medarbejderne og invester i velfærden, er budskabet fra LO.

Dom: Chefen må ikke kuppe tillidsmanden

Chefen må ikke blande sig i, hvem der er tillidsmand på arbejdspladsen. Det blev slået fast i Arbejdsretten, da LO sammen med Blik & Rør vandt en sag for tillidsmand Jakob Carlsen.

Kom til jazz i LO-Huset

I forbindelse med Copenhagen Jazz Festival inviterer LO til jazz med Marie Carmen Koppel fredag den 7. juli kl. 16.30, Islands Brygge 32D, 2300 København S. Der kan købes vin, øl og sodavand til rimelige priser – kun mod kontant betaling. Der er adgang fra kl. 15.00. Alle er velkomne. jazz i LO 2017  

Nye tal: Disse jobcentre leverer den bedste indsats

– Kommunerne kan spare mange penge ved at investere i at hjælpe arbejdsløse tilbage i job. LO’s jobcenterindeks viser den forskel, der er på jobcentrenes præstation og evne til at løfte borgerne, siger LO-næstformand Ejner K. Holst.

Ny LO-analyse: Et hårdt arbejdsliv fordobler risikoen for dårligt helbred

Et hårdt fysisk arbejde mere end fordobler risikoen for et dårligt fysisk helbred, selv når der tages højde for faktorer som kost, rygning, alkohol, motion og søvn. Det dårlige helbred betyder helt konkret, at de har flere smerter, tager flere piller og har sværere ved at holde frem til pensionsalderen. Det slår en ny undersøgelse… Læs mere »