Nyhedsarkiv

Behov for at skifte branche? Så søg om gratis sporskifte nu

LO-formand Lizette Risgaard opfordrer lønmodtagere, der har behov for at skifte branche, enten fordi de er nedslidte eller fordi de er i risiko for at blive nedslidte, til at søge ny sporskifte-ordning. Ordningen er del af seneste trepartsaftale mellem fagbevægelsen, arbejdsgiverne og regeringen.

Stadig ledige hænder trods færre arbejdsløse

Arbejdsløsheden fortsætter med at falde. Vi har nu det laveste antal bruttoledige siden feb. 2009. Men der er fortsat ledige hænder. Lad os udnytte de gode tider i dansk økonomi og sikre job til alle.

Kom til jazz i LO

Kom til jazz i LO fredag den 6. juli 2018 kl. 17.00-18.30. Der er adgang fra kl. 16.00. Alle er velkomne. Se invitationen her  

Langt de fleste virksomheder kan skaffe den nødvendige arbejdskraft

Tre ud af fire virksomheder, der har haft behov for at rekruttere i foråret, har fået den arbejdskraft, de søgte. Det viser den netop offentliggjorte rekrutteringsundersøgelse fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering for foråret 2018. Undersøgelsen viser dog også, at rekrutteringsproblemerne er præget af faglært arbejdskraft.

Kom til debatter om lønmodtagernes store spørgsmål

Det kæmpestore engagementet og energien fra OK18-kampen skal føres videre – vi skal fortsætte med at være stærke sammen. Sådan lød det i dag fra FTF og LO under åbningen af Folket Hus – lønmodtagernes mødested under Folkemødet.

Virksomheder mangler arbejdskraft, men opretter ikke nok praktikpladser

Flere af de faglærte stillinger, hvor der i dag er mangel på arbejdskraft, har oplevet en meget svag tilgang af praktikpladser de senere år. Det viser en ny analyse fra LO. ”Det er på tide, at arbejdsgiverne tager ansvaret på sig og uddanner flere faglærte i stedet for konstant at tale om, at de ikke kan få den arbejdskraft, de søger,” siger LO-formand Lizette Risgaard.