Morten Skov Christiansen mener

"I 2019 sætter vi fokus på vores 25.000 arbejdsmiljørepræsentanter. Det fortjener de. Gennem hele året, og i alle dele af landet, gennemfører vi en perlerække af aktiviteter og events, med fuld fokus på at styrke arbejdsmiljørepræsentanterne i deres daglige virke. Kom og vær med. Jeg glæder mig”

Morten Skov Christiansen, LO-næstformand

Hvorfor AMR kampagne?

Alle har krav på et godt arbejdsmiljø. Men de sidste år er det gået den forkerte vej med arbejdsmiljøet. Derfor skal vi styrke arbejdsmiljøet ude på arbejdspladserne, hvor arbejdsmiljøet leves, opleves og skabes.

LO og FTF har tilsammen 25.000 arbejdsmiljørepræsentanter, der har påtaget sig opgaven med at sikre lønmodtagernes arbejdsmiljø. I 2019 sætter vi fokus på at støtte arbejdsmiljørepræsentanterne i de vigtige opgaver, der hver dag følger med hvervet som kollegernes repræsentant.

Kampagnen skal sikre bedre arbejdsmiljø ude på arbejdspladserne gennem styrkelse af arbejdsmiljørepræsentanten. Her på siden kan du læse meget mere om kampagnens indsatsområder, og om hvilke aktiviteter og tilbud der vil være i løbet af året.

Fakta
Fakta

Dokumentation og analyse

Analyser og anden dokumentation

Læs mere her

Kalender

Oversigt over arrangementer

Se kalender her

Bente Sorgenfrey mener

Arbejdsmiljørepræsentanterne er rygraden i arbejdsmiljøarbejdet. De gør en kæmpe indsats for at styrke arbejdsmiljøet og for at forebygge stress, nedslidning og ulykker. En indsats som kræver viden, mod og gode samarbejdsevner. Derfor sætter vi sammen på tværs af private og offentlige arbejdspladser fokus på at styrke og støtte arbejdsmiljørepræsentanterne. Det bliver godt. Det bliver stort. Og jeg håber, du vil være med

Bente Sorgenfrey, FTF formand
Interview
Interview

»Jeg vil gerne hjælpe andre«

Linda Rose Beck-Olsen, Arbejdsmiljørepræsentant på Hotel Scandic i Frederikshavn

"Jeg er glad for, at der nu kommer fokus på AMR'erne og det arbejde, vi laver. Selv om vi gør, hvad vi kan, bliver vi let lidt usynlige i det faglige arbejde."

Læs interviewet her
Interview
Interview

»Som sendt fra himlen«

Stinne Willumsen, ansat i Dansk Socialrådgiverforening Region Nord med ansvar for organisering og arbejdsmiljø

"Jeg oplever at AMR-året kommer som sendt fra himlen. Hver tredje af vores medlemmer har oplevet stress inden for de seneste år."

Læs interviewet her
Interview
Interview

»Der er nok at tale om«

Morten Godske Jensen, lærer på Isenvad Skole, ansvarlig for arbejdsmiljøområdet i Herningegnens Lærerforening

"Uanset om man kommer fra LO eller FTF er arbejdsmiljø et område, vi alle går op i. Der er mange fælles problematikker."

Læs interviewet her
Interview
Interview

»Folk er meget pressede«

Birgitte Nielsen, næstformand i FOA Holstebro, sidder med arbejdsmiljø som område

"Jeg er virkelig glad for, at vi nu retter opmærksomheden mod arbejdsmiljørepræsentanterne i 2019. Det skulle vi have gjort for længe siden."

Læs interviewet her