TEMA

Kommunal- og regionalvalg 2017

Din kommune og region træffer mange beslutninger, der har indflydelse på din hverdag. Derfor arbejder LO for at sætte de mærkesager på dagsordenen, der betyder noget for dig som LO-lønmodtager. Valget er dit.

Derfor engagerer LO sig i valget

Vi skal være rige, lige og trygge. Det arbejder LO for hver dag. Det er nemlig vores fornemmeste opgave at varetage LO-lønmodtagernes interesser i samfundet. Det gælder naturligvis også, når der er kommunal- og regionalvalg.

Derfor kan du møde LO’s lokale sektioner på gaden og til fyraftensmøder. Her kan du flere steder snakke med lokalpolitikerne fra dit område om vigtigheden af praktikpladser, gode arbejdsforhold, sundhed og velfærd. Det, der betyder noget for dig. Valget er dit.

LO mener
LO mener

Det har betydning for vores alles hverdag, når kommunerne og regionerne beslutter noget. Derfor er det vigtigt, at lokalpolitikerne forstår og prioriterer LO-lønmodtagerne. LO har valgt otte konkrete områder, kommunerne og regioner bør gøre noget ved.

Læs mere her
Aktiviteter
Aktiviteter

Kom med, når LO arrangerer fyraftensmøder og paneldebatter, der handler om det, der betyder noget for dig. Aktivitetssiden opdateres løbende.

Se aktiviteterne her
Vælgermøder
Vælgermøder

Op til kommunalvalget inviterer LO til tværpolitiske vælgermøder over hele landet. Her skal kandidaterne forholde sig til konkrete udfordringer – og ved hvert møde får borgerne ordet før politikerne.

Læs mere her
Kronik

Derfor blander LO sig i kommunalvalget.

Læs kronikken her
Indlæg

Indlæg i lokale aviser

Læs mere her

Husk at din stemme den 21. november kan gøre en forskel for lønmodtagernes hverdag.

Lizette Risgaard, LO-formand