Valget er truffet – nu begynder arbejdet!

Tillykke til alle jer, som er valgt til byråd og regionsrådet. Mange har knoklet i de sidste mange måneder – og har gjort det godt. Men nu begynder arbejdet for alvor. Det er nu, der skal vedtages lønmodtagervenlig politik i kommuner og regioner til fordel for den brede befolkning.

|

Kategorier

Politik

LO’s sektioner har været på gaden, i sportshallen og i lokale medier for at gøre opmærksom på LO’s otte mærkesager op til valget og for at få lokal indflydelse til fordel for lønmodtagerne. Det har skabt mange positive samtaler og debatter. Dialoger om hverdagen, arbejdslivet og fremtiden.

LO er lønmodtagernes stemme, og det er vores opgave sammen med vores lokale sektioner at minde de nye byråd og regionsråd om, at der er brug for politik og handling, som skaber flere praktikpladser, mere opkvalificering, bekæmper løndumping og sørger for at vores børn og ældre har det godt, siger Lizette Risgaard, formand for LO Danmark.

De næste fire år
Det er nu, valgkampens ord skal gøres til handling. Nu begynder anden halvleg, hvor vi styrker samarbejdet med de politiske partier om LO’s mærkesager. Det betyder, at LO lokalt vil følge op, så den gode dialog kan fortsætte, og der kan komme handling bag ordene. Her vil LO’s sektioner gennem forskellige lokale initiativer invitere til samarbejde med politikerne.

Vi håber, at alle jer, som har deltaget i vores kommunal- og regionsrådsvalgaktiviteter, fortsat vil støtte op. Politik formes mellem valgene, og nu skal de valgte i sving, slutter Lizette Risgaard.

Kontakt: LO’s pressetelefon 2611 9710.